dimarts, 4 d’octubre del 2011

Curs en línia: «La síl·laba en valencià»

A Paterna en valencià acabem d'encetar un projecte que consisteix en la creació d'un curs de valencià en línia de nivell mitjà. La idea és crear lliçons sobre aspectes lingüístics concrets sota el format de presentacions (és a dir, powerpoints). A mesura que el projecte avance, organitzarem totes les lliçons en una pàgina web –encara no està disponible– i hi inclourem exercicis que permeten posar en pràctica els coneixements teòrics i assimilar millor els continguts.

Els destinataris del curs són totes aquelles persones interessades a presentar-se als exàmens oficials de la Junta Qualificadora, però també qualsevol persona que vulga aprendre valencià a nivell formal, independentment d'exàmens i de titulacions.

De moment no tenim cap calendari per a la creació i la publicació dels continguts ni de la pàgina del curs, ja que és un projecte que anem fent en el poc de temps que ens deixen la resta d'obligacions; per això anirem penjant les novetats i les lliçons que anem creant en este blog. Si hi esteu interessats, organitzarem totes les entrades relacionades amb el projecte sota l'etiqueta «Curs en línia», que podreu trobar a partir d'ara en la llista d'etiquetes, al final de la columna dreta. Igualment, si algú té una certa urgència per consultar recursos d'autoaprenentatge en línia, vos recomanem que visiteu els enllaços de «Aprén valencià en línia» (també en la columna de la dreta) o el nostre compte de Diigo, on trobareu una llista de recursos més exhaustiva.

Això és tot, de moment. Vos deixem la primera presentació sobre la separació sil·làbica en valencià, un dels continguts més bàsics però que té una influència molt notable en aspectes com l'accentuació, l'ús de la dièresi i la partició de paraules a final de línia. Esperem que vos resulte útil.


2 comentaris:

  1. Especial este projecte :) M'ha encantat la fletxeta cap amunt i cap avall en els diftongs.

    ResponElimina
  2. Especial i potser un poc massa ambiciós, però anirem fent poquet a poquet. La veritat és que les fletxetes em tenen un poc mosca perquè segons si veus la presentació dins de l'entrada, a pantalla completa, o la descarregues en pdf, es veuen en una posició diferent. La posició correcta és la que es veu amb la pantalla completa.

    ResponElimina